Den här bloggen började jag skriva när jag kände att jag behövde dela med mig av mina tankar och funderingar kring livet. Om jag skulle beskriva mig själv är jag en helt vanlig kvinna i medelåldern som har väldigt mycket funderingar kring det mesta och gillar att dela med mig. För mig blev det helt naturligt att göra det via en blogg. Det här är min första blogg och jag hoppas att du kommer att uppskatta det jag delar med mig av.

Allt mellan himmel och jord

Oftast skriver jag om det jag har funderat på under dagen. Tankarna kan helt enkelt bli för mycket för mig att ha kvar i hjärnan och genom att förmedla dem vidare gör det att jag får lite ro. Det kan låta underligt, men det är nog många som känner igen sig också. Jag träffar många människor varje dag och det gör att jag ser mycket av andra människors liv. Mina funderingar kommer mycket av det. Tänk på hur olika liv vi alla lever. Alla har vi olika förutsättningar och olika mål. För mig blir sådana här saker viktiga att reflektera över.

Vill bidra med något

Genom att förmedla en del av mina tankar vill jag försöka bidra med något. Det gäller både om det är ren fakta eller en personlig reflektion som jag själv har gjort. Jag hoppas mina läsare kommer att gilla det som skriva och att det kan leda till att någon kommer att kunna göra något bättre för sig själv.