Fantastiska författare med ett budskap

Det finns många fantastiska författare som skriver böcker idag. Mina personliga favoriter är helt klart de författare som har ett budskap i böckerna. Jag tänker bland annat på författare som Paulho Coelho med världskända boken Alkemisten. Han är helt klart en av mina favoriter och jag har läst fler av hans böcker som alla har varit riktigt bra.

Böcker om attraktionslagen

För några år sedan kom jag i kontakt med attraktionslagen efter att jag börjat läsa boken med samma namn. Många bitar i livet föll på plats allteftersom och på något sätt var det som att allt som handlar om attraktionslagen var en bit som hade fattats i mitt liv. Idag är jag glad att jag hittade en boken som Esther och Jerry Hicks har skrivit. En till bok där de är författare som jag har läst är Be så ska du få, och den gillar jag precis lika mycket. Den är nästan bättre än Attraktionslagen som mer är som en inledning på att börja tänka i de banorna om att attraktionslagen existerar.

 

En bra svensk bra författare

När det kommer till svenska författare är Jan Guillou en av mina favoriter. Jag vet att han kan ha lite udda åsikter om den del saker, men jag gillar verkligen hans sätt att skriva. Den som inte har läst böckerna om Arn till exempel, har verkligen missat något. Alla fyra böcker är verkligen spännande och jag sträckläste i princip från första bladet i Tempelriddaren till sista bladet i Arvet efter Arn. Även om den fakta från Sveriges historia i böckerna inte stämmer till hundra procent känns det som att insikten om hur livet i Sverige var på tiden blir bättre. Jag tycker helt klart att de är läsvärda och det är sällan det kommer ut böcker som är har ett språk på den höga nivån.